Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

V Enter Computer Group s.r.o IČO: 04710690 věnujeme ochraně osobních údajů velkou pozornost. V tomto článku naleznete veškeré informace o tom, jaké informace zpracováváme a za jakým účelem

Provozujeme e-shop na webových stránkách www.notebookarna.cz

Pro poskytování našich služeb servisu notebooků a prodeje repasovaných notebooků a provoz našich webových stránek zpracováváme některé osobní údaje.

 

Zpracování osobních údajů upravuje zejména nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických sobo v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) („GDPR“)

 

I. Zpracování osobních údajů

 A. Zpracování osobních údajů v případě použití kontaktního formuláře

Pokud poptáváte naše produkty a služby, budeme pracovat s vašimi kontaktními údaji, které nám sdělíte, hlavně prostřednictvím poptávkového formuláře. Jsou to: Jméno a příjmení, e-mail

Z jakého důvodu?

Kontaktujeme vás přes ně pro další domluvu ohledně Vámi sepsané poptávky, popřípadě odpovědi v jakém stavu je Vaše objednávka.

Na základě jakého právního důvodu?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – jednání o smlouvě, resp. provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost.

 Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Pokud nenavážeme další spolupráci, vaše data budeme zpracovávat nejdéle 30 dní od naší poslední komunikace.

B. Zpracování osobních údajů v případě nákupu

Pokud u nás nakoupíte, budeme pracovat s údaji, které nám vyplníte. Jsou to hlavně fakturační údaje: jméno, příjmení, ulice, město, PSČ, kontaktní telefon na Vás, individuální požadavek ze strany zákazníka.

Z jakého důvodu?

Osobní údaje potřebujeme zpracovat, abychom splnili naši smlouvu – dodali vám naše nové či repasované zboží případně naše servisní služby. Přes kontaktní údaje s vámi budeme také komunikovat ohledně stavu vaší objednávky, stavu Vaší zakázky, případně ohledně reklamací nebo vašich dotazů.

Osobní údaje budeme dále zpracovávat pro splnění našich povinností, které nám plynou ze zákona (hlavně pro účetní a daňové účely, případně pro vyřízení reklamací a jiné).

 

Na základě jakého právního důvodu osobní údaje zpracováváme?

Jedná se o zpracování na základě čl. 6 odst. 1 písm. b) GDPR – plnění smlouvy a čl. 6 odst. 1 písm. c) GDPR – plnění naší právní povinnosti.

Jak dlouho budeme osobní údaje zpracovávat?

Po dobu plnění našich servisních služeb opravy notebooku a následné záruky kterou poskytujeme na každou opravu, u prodávaného zboží podle záruky která je uvedena u každého produktu na našem eshopu, minimálně však 12 měsíců od posledního poskytnutí a dodání zboží Vám našim zákazníkům, vzhledem k poskytnuté záruce na naše produkty, kde poskytujeme minimální záruku 12 měsíců, u nového zboží 24 měsíců.

C. Newslettery (obchodní sdělení)

U nás žádné obchodní sdělení dostávat nebudete, neobtěžujeme naše zákazníky různými obchodními nabídkami. Pokud budete spokojeni, věříme, že se na naše stránky v případě potřeby vrátíte sami.

II. Kdo se k datům dostane?

Vaše data zůstanou u nás. Přesto pro nás pracují některé společnosti nebo jiné osoby, které se k datům dostanou proto, že nám pomáhají s chodem našeho e-shopu. Jsou to:

  • provozovatel e-shopové platformy Shoptet (společnost Shoptet a.s., se sídlem Dvořeckého 628/8, Břevnov, 169 00, Praha 6, IČ 289 35 675, společnost je zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl B vložka 25 395)
  • společnosti podílející se na expedici zboží a vystavování faktury Elpeg IT s.r.o (IČ 09609661)
  • společnosti podílející se na expedici plateb Elpeg IT s.r.o (IČO 09609661)

 

Enter Computer Group s.r.o. využívá pro některé ze svých činností, na základě písemné dohody, společnost Elpeg IT s.r.o. (IČ 09609661), která pro Enter Computer Group s.r.o. zajišťuje kompletní vedení administrativy, která se týká: výrobních procesů a účetní agendy, prodeje zboží, včetně vystavování servisních a daňových dokladů.
Enter Computer Group s.r.o. pro výše uvedené potřeby předává společnosti Elpeg IT s.r.o. všechny nezbytné osobní údaje o kupujícím, se kterými je nakládáno v souladu s nařízením GDPR.

 

Vaše osobní údaje se dále mohou dostat k těmto dalším subjektům:

  • náš dodavatel DPD, kterého využíváme v případě, že zvolíte způsob dopravy zásilkové služba DPD

Osobní údaje zpracováváme pouze na území Evropské unie.

III. Co byste dál měli vědět 

V naší společnosti nemáme jmenovaného pověřence pro ochranu osobních údajů.

V naší společnosti nedochází k rozhodování na základě automatického zpracování či profilování.

Pokud byste měli k osobním údajům otázky, kontaktujte nás na e-mailové adrese entercomputer@entercomputer.cz

 nebo zavolejte na tel. č. 603 226 097 volba 1

 

IV. Vaše práva v souvislosti se zpracováním osobních údajů

Nařízení GDPR vám dává mimo jiné právo obrátit se na nás a chtít informace, jaké vaše osobní údaje zpracováváme, vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a nechat je aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení zpracování, můžete požadovat kopii zpracovávaných osobních údajů, požadovat po nás v určitých situacích výmaz osobních údajů a v určitých případech máte právo na jejich přenositelnost. Proti zpracování na základě oprávněného zájmu lze vznést námitku.

 

Pokud si myslíte, že s daty nenakládáme správně, máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů, případně se se svými nároky obrátit na soud.

 

Tyto podmínky jsou účinné od 6.7.2021

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení